Underleverandører

Underleverandører

XL-BYGG

XL-BYGG er Skaninavias største byggevarekjede med over 90 butikker i Norge. Som proffkunde i XL-BYGG er vi en del av ett konsept som tilbyr et vidt spekter av tjenester som hver for seg kommer til nytt for våre kunder.

xl-bygg.no

 

Monier

Monier har takstein for ditt hus. Vi har eksklusive takstein for klassisk arkitektur, og smarte, kostnadseffektive takstein for moderne hus, som f. eks. kjente produkter som Zanda og KDN. Vi tilbyr både tradisjon og nyskapning under det samme varemerket – Monier.

monier.no

 

Lindab

Lindab er et internasjonalt konsern som utvikler, produserer, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger hovedsakelig i stål, for forenklet bygging og for et bedre innendørs klima.

Virksomheten jobber innenfor tre forretningsområder; ventilasjon, byggkomponenter og byggsystemer. Produktene kjennetegnes av høy kvalitet, enkel montering, energieffektivitet og miljøhensyn, samt at de leveres med en høy servicegrad. Alt i alt gir dette økt verdiskapning for våre kunder.

lindab.com

 

Prefa

Lang tradisjon i et spesielt miljø.

AS Prefa ble etablert i 1964 av blikkenslagermestrene i Bergen og hadde den gang produksjon av takrenner som det primære. I løpet av disse årene er produksjonen for lengst borte. AS Prefa har utviklet seg til en moderne handelsbedrift og en fullverdig grossist og distributør av spesialprodukter innen byggevarebransjen.

Varesortimentet er hovedsakelig tilpasset blikkenslagerfaget, og vi besitter meget god spisskompetanse på våre produkter. God service og etterrettelighet har høy prioritet når vi i den travle hverdag skal betjene våre kunder.

prefa.no