Underleverandører

Underleverandører

Vågnes Marine AS

Vågnes Marine AS ble etablert i 1998, som en direkte videreføring av Vågnes Marine (etablert 1988) som har blitt innlemmet i Vågnes Marine AS. Selskapet ligger i nærheten av Stavanger, Norge.

vagnes.no

Monier

Monier har takstein for ditt hus. Vi har eksklusive takstein for klassisk arkitektur, og smarte, kostnadseffektive takstein for moderne hus, som f. eks. kjente produkter som Zanda og KDN. Vi tilbyr både tradisjon og nyskapning under det samme varemerket – Monier.

monier.no

Byggeriet

Byggeriet har 100 butikker spredt over hele landet. Dette er byggvarehus drevet av fagfolk i ditt lokale miljø. Vi vet det er lett å gå seg vill i produktjungelen, og det kan være alt annet enn enkelt å vite hvilket verktøy som er best egnet til jobben. Derfor er det godt å ha et sted du kan få råd, tips og veiledning. Våre fagfolk skal kunne svare på alle spørsmål du måtte ha, og gi deg den riktige løsningen.

Vi ønsker at du skal oppleve oss som en seriøs, solid og dyktig samarbeidspartner, og at du ser på oss som et naturlig valg enten du skal pusse opp, rehabilitere eller bygge nytt.

byggeriet.no

Lindab

Lindab er et internasjonalt konsern som utvikler, produserer, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger hovedsakelig i stål, for forenklet bygging og for et bedre innendørs klima.

Virksomheten jobber innenfor tre forretningsområder; ventilasjon, byggkomponenter og byggsystemer. Produktene kjennetegnes av høy kvalitet, enkel montering, energieffektivitet og miljøhensyn, samt at de leveres med en høy servicegrad. Alt i alt gir dette økt verdiskapning for våre kunder.

lindab.com

Kvinge AS

Kvinge AS er et anerkjent blikkenslagerfirma som har vært aktivt i over 40 år. Aktivitetsområde er for det meste i Hordaland. Besøksadresse: Fabrikkveien 1, 5265 Ytre Arna (ca. 17 min fra Bergen sentrum). Vi spesialtilpasser for borettslag, boliger, samt industri- og næringsbygg.

kvinge-as.no

Prefa

Lang tradisjon i et spesielt miljø.

AS Prefa ble etablert i 1964 av blikkenslagermestrene i Bergen og hadde den gang produksjon av takrenner som det primære. I løpet av disse årene er produksjonen for lengst borte. AS Prefa har utviklet seg til en moderne handelsbedrift og en fullverdig grossist og distributør av spesialprodukter innen byggevarebransjen.

Varesortimentet er hovedsakelig tilpasset blikkenslagerfaget, og vi besitter meget god spisskompetanse på våre produkter. God service og etterrettelighet har høy prioritet når vi i den travle hverdag skal betjene våre kunder.

prefa.no