Blikkenslager i Bergen – Arna Tak og Industriservice AS

Blikkenslager

Arna Tak AS utfører blikkenslagerarbeid  i Bergen med omegn med erfarne fagfolk som har vært i bransjen siden midten av 1970-tallet. Vi har eget verksted, og produserer og monterer etter kundens behov.

Takhetter

Ett av våre hovedprodukter er takhetter. Våre takhetter leveres i standard størrelser eller etter spesialmål. Hettene tilpasses etter tekkematerielet.  Fleksibelt verksted gjør at vi kan produsere våre takhetter i skreddersøm med kort leveringstid.

Beslag

Vi leverer alle typer beslag. Vi har kort leveringstid og kan tilpasse beslagene etter dine ønsker og behov.

Pipebeslag

Pipebeslag er ett godt alternativ til en pusset pipe. Pipebeslag leveres både til nybygg og til rehabilitering. Beslagene produseres etter mål, tilpasset takvinkel og utførelse.

Fasadearbeid

Ønsker du et nytt og mer moderne utseende på din fasade? Kledning av fasader med metallplater gir fasaden et eksklusivt og moderne utseende. Fasadepanelene leveres i forskjellige farger og utførelser.

Fasadekassetter

Fasadekassetter kan kombineres med andre typer overflater og dermed oppnå et eksklusivt utseende for ditt bygg. Slike fasadekassetter kan lages i alle materialer, og tilpasses på mål til behov og ønsker. Kassettene er utviklet for krevende værforhold, men er nærmest vedlikeholdsfri og kan fås i de fargene du selv måtte ønske.

 

Kontakt oss for mer informasjon

Vi lager og monterer pipebeslag.