Blikkenslager i Bergen – Arna Tak og Industriservice AS

Blikkenslager

Arna Tak AS utfører blikkenslagerarbeid  i Bergen med omegn med erfarne fagfolk som har vært i bransjen siden midten av 1970-tallet. Vi har eget verksted, og produserer og monterer etter kundens behov.

Takhetter

Ett av våre hovedprodukter er takhetter. Våre takhetter leveres i standard størrelser eller etter spesialmål. Hettene tilpasses etter tekkematerielet.  Fleksibelt verksted gjør at vi kan produsere våre takhetter i skreddersøm med kort leveringstid.

Beslag

Vi leverer alle typer beslag. Vi har kort leveringstid og kan tilpasse beslagene etter dine ønsker og behov.

Pipebeslag

Pipebeslag er ett godt alternativ til en pusset pipe. Pipebeslag leveres både til nybygg og til rehabilitering. Beslagene produseres etter mål, tilpasset takvinkel og utførelse.

Fasadearbeid

Ønsker du et nytt og mer moderne utseende på din fasade? Kledning av fasader med metallplater gir fasaden et eksklusivt og moderne utseende. Fasadepanelene leveres i forskjellige farger og utførelser.

Skivetekking

Skivetekking er bruk av metallplater som fasadeoverflate, og har i mange hundre år blitt brukt som takmateriale. Fordelen med denne tekkemetoden er at det krever lite vedlikehold, og det ser naturlig og ordentlig ut. Skivetekking av slike metallplater fås i flere forskjellige metaller, for eksempel kobber, aluminium, sink og stål.

Fasadekassetter

Fasadekassetter kan kombineres med andre typer overflater og dermed oppnå et eksklusivt utseende for ditt bygg. Slike fasadekassetter kan lages i alle materialer, og tilpasses på mål til behov og ønsker. Kassettene er utviklet for krevende værforhold, men er nærmest vedlikeholdsfri og kan fås i de fargene du selv måtte ønske.

Båndtekking

En stor fordel med å velge båndtekking, er dens fleksibilitet. Man kan bearbeide materialet slik at det passer til de forskjellige takutforminger. Man får også en dobbel fals, noe som sørger for at skjøtene blir 100% tette. Mye brukte materialer for båndtekking er kobber, sink, aluminium og stål.

Kontakt oss for mer informasjon

Blikkenslager i Bergen