Blikkenslager i Bergen – Arna Tak og Industriservice AS

Blikkenslager i Bergen – Arna Tak og Industriservice AS

Arna Tak og Industriservice AS er en blikkenslager i Bergen med erfarne fagfolk som har vært i bransjen siden midten av 1970-tallet. Vi har eget verksted, og produserer og monterer etter kundens behov.

Blikkenslager i Bergen – Fasadearbeid

Ønsker du et nytt og mer moderne utseende på din fasade? Kledning av fasader med metallplater gir fasaden et eksklusivt og moderne utseende. Fasadepanelene leveres i forskjellige farger og utførelser.

Skivetekking

Skivetekking er bruk av metallplater som fasadeoverflate, og har i mange hundre år blitt brukt som takmateriale. Fordelen med denne tekkemetoden er at det krever lite vedlikehold, og det ser naturlig og ordentlig ut. Skivetekking av slike metallplater fås i flere forskjellige metaller, for eksempel kobber, aluminium, sink og stål.

Fasadekassetter

Fasadekassetter kan kombineres med andre typer overflater og dermed oppnå et eksklusivt utseende for ditt bygg. Slike fasadekassetter kan lages i alle materialer, og tilpasses på mål til behov og ønsker. Kassettene er utviklet for krevende værforhold, men er nærmest vedlikeholdsfri og kan fås i de fargene du selv måtte ønske.

Båndtekking

En stor fordel med å velge båndtekking, er dens fleksibilitet. Man kan bearbeide materialet slik at det passer til de forskjellige takutforminger. Man får også en dobbel fals, noe som sørger for at skjøtene blir 100% tette. Mye brukte materialer for båndtekking er kobber, sink, aluminium og stål.

Skorsteinshetter og takhetter

Har vinden tatt skorsteinshetten din? Vi produserer og monterer skorsteinshetter og takhetter. Kontakt oss for mer informasjon.

Blikkenslager i Bergen